Hallo, mijn naam is Ella van den Ing en heb al jaren een passie voor wonen. Van je werk je hobby maken is één van de beste dingen die je kan overkomen. Om dat te kunnen bereiken moet je wel een aantal stappen durven en kunnen zetten.

Ik heb ze gezet en na mijn cursus binnenhuisarchitect ben ik in het atelier aan de gang gegaan met het maken van zeer originele woondecoraties en het geven van gezellige creatieve workshops.

Het atelier is iedere woensdagmiddag geopend, vrijdag de hele dag en tegenwoordig ook de eerste zaterdag van de maand. U bent van harte welkom om inspiratie op te komen doen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt U ideeën opdoen en de sfeer proeven die het atelier uitstraalt. Een bezoekje is dus zeker de moeite waard.

Een aantal keer per jaar sta ik op een beurs of fair. Dan krijg ik hulp van mijn man en kinderen om de stand zo mooi mogelijk in te richten. Het is ontzettend leuk om te ervaren dat de bezoekers er ook enorm van genieten en dat geeft mij een hoop energie en inspiratie om nog meer te creeëren.
Op deze dagen is het super om dat als Familiebedrijf te realiseren.

© 2011 - 2020 kri-eet-home-inspirations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel